Wij bieden op het Bonaventura College Burggravenlaan breed onderwijs aan: van mavo tot atheneum. Maar wat maakt onze school uniek?

Sterke punten van onze school

Het Bona College maakt werk van jouw groei. En dat zie je aan de mogelijkheden die de school je aanreikt. Zomaar enkele voorbeelden:

Verlengde en gemengde brugklassen.
Alle tijd om jouw niveau te ontdekken.
Business diploma.
De eerste stap naar een business loopbaan.
Buitenschools leren.
Want je leert zoveel beter als je de praktijk (her)kent.
Maatschappelijke stage.
Leer de maatschappij kennen, en stap erin!
Stagelopen in de bovenbouw.
Kies zelf wat bij je past!
Een coach voor iedereen.
Jouw behoefte telt!
Een extra vak of een vak op hoger niveau.
Zo groei je sneller, als je wilt.
Mooi schoolgebouw.
Fijne faciliteiten en een goede sfeer helpen je groeien.
Musical, toffe muziekdocent en muzikale leerlingen.
Deze school heeft iets met muziek.
Sporten en schoolsporttoernooien.
Wij doen mee, wat dacht je!

Onze missie

Wij bieden aan leerlingen met ambitie de mogelijkheid om in een prachtig schoolgebouw aan de rand van het centrum van Leiden een opleiding in de hogere leerwegen van het voortgezet onderwijs te volgen. Wij richten ons op leerlingen van wie toetsresultaten en basisschooladviezen wijzen op een theoretische aanleg: vwo, havo of mavo. Onze missie is leerlingen motiveren voor (verder) leren. We laten onze leerlingen een brede ontwikkeling doormaken, niet alleen in de verschillende schoolvakken, maar ook op cultureel en maatschappelijk terrein. Een diploma mavo, havo of vwo behalen en goed voorbereid zijn op vervolgonderwijs in het wo, hbo of mbo, dat is ons doel. Bonaventura College Burggravenlaan is een school, die je in een veilige omgeving goed voorbereidt op een mogelijk internationale carrière. We hebben betrokken, competente en flexibele leraren, die als team samenwerken. Zij vormen de ruggengraat van de Burggravenlaan. Ontmoet, leer, ervaar en ontdek. Bona maakt leren leuk!

Meer weten?

Lees meer over onze missie en visie in ons schoolplan.