Wat leuk dat je interesse hebt in Bonaventura Burggravenlaan! Je kent ons misschien al van ons mooie schoolgebouw met al z’n sfeervolle plekken? Deze school is er helemaal op gericht om jou te laten groeien. Want je kunt veel meer dan je denkt. Wij stimuleren je om dat te ontdekken en je grenzen te verleggen.

Of je nu een vwo-, havo- of mavo-advies hebt, wij stimuleren je om hoger te reiken. Hier kun je dus boven je schooladvies uitgroeien. Hier kun je ook jezelf verder ontwikkelen dan je voor mogelijk hield. Ons internationaliseringsprogramma bijvoorbeeld, bereidt jou voor op een internationale carrière. En in de Bona Business School kun je zelfs al ondernemingsdiploma’s behalen voor als je later ondernemer of ondernemende onderzoeker wilt worden.

Om waar te maken wat wij beloven, bieden we je niet alleen inspirerende vakken maar ook tal van bijzondere activiteiten en – vanzelfsprekend – goede begeleiding. In de eerste twee klassen heb je soms zelfs twee mentoren en staat er een uitstekend ondersteuningsteam voor je klaar.