Wij hebben goed nieuws voor je en dat menen wij oprecht: wij zijn ervan overtuigd dat jij meer kunt dan je zelf denkt. Dat gaan wij jou bewijzen, en straks zul jij het ook aan jezelf bewijzen. Wij maken je nieuwsgierig. We dagen je zelfs uit. En we zijn er ook voor je als je begeleiding nodig hebt of als het even tegenzit.

Op mavo, havo én vwo stimuleren wij leerlingen om iets verder te kijken en te groeien. Daarom leer je op Bona College niet alleen uit boeken. We vinden het belangrijk dat je ook kennismaakt met onderwerpen in de praktijk, in het echte leven. In een ziekenhuis bijvoorbeeld. Of in een onderneming. In de natuur. Of in een theater.

Met bijzondere vakken, stages, excursies en reizen, zorgen we ervoor dat iedere leerling kennismaakt met ‘de wereld buiten school’. Als je misschien wel interesse krijgt in het bedrijfsleven, dan kun je in de bovenbouw zelfs een officieel erkend business diploma behalen!

Om fijn te kunnen leren en groeien, moet het klimaat op de school natuurlijk wel prettig zijn. Daar besteden we veel aandacht aan. Leerlingen van verschillende leerjaren werken met elkaar samen, bijvoorbeeld in musicals, sport en culturele projecten. Je kent elkaar, dat verbindt en schept een band.

Over jouw ontwikkeling hebben wij al nagedacht. Daarom durven wij je te beloven:

Groeien. Hier gebeurt het.