Welkom!

Wat leuk dat je interesse hebt in Bonaventura Burggravenlaan! Je kent ons misschien al van ons mooie schoolgebouw met al z’n sfeervolle plekken? Deze school is er helemaal op gericht om jou te laten groeien. Want je kunt veel meer dan je denkt. Wij stimuleren je om dat te ontdekken en je grenzen te verleggen.

Of je nu een vwo-, havo- of mavo-advies hebt, wij stimuleren je om hoger te reiken. Hier kun je dus boven je schooladvies uitgroeien. Hier kun je ook jezelf verder ontwikkelen dan je voor mogelijk hield. Ons internationaliseringsprogramma bijvoorbeeld, bereidt jou voor op een internationale carrière. En in de Bona Business School kun je zelfs al ondernemingsdiploma’s behalen voor als je later ondernemer of ondernemende onderzoeker wilt worden.

Om waar te maken wat wij beloven, bieden we je niet alleen inspirerende vakken maar ook tal van bijzondere activiteiten en – vanzelfsprekend – goede begeleiding. In de eerste twee klassen heb je zelfs twee mentoren en staat er een uitstekend ondersteuningsteam voor je klaar.

Lees hier de schoolfolder.

Bekijk de Q&A

Doe de virtuele tour

De reünie , bekijk hoe oud leerlingen onze school gevonden hebben.

Of bekijk alvast een filmpje:

Burgravenlaan

Economie

Nederlands

Biologie

L.O.

Natuurkunde

Engels

 

Meer informatie over de school vindt u in de schoolgids.

Wilt u meer weten over onze school? Neem dan contact op met teamleider Inez de Man: i.deman@bonaventuracollege.nl.

Aanmelden voor de brugklas, ga hier naar onze aanmeldpagina.