Open dagen: door coronavirus beperkende maatregelen

Vanwege het coronavirus hebben we helaas te maken met extra regels van de overheid, die ook invloed hebben op de open dagen. Op het moment dat de folders werden gedrukt, waren deze nog niet bekend.

Om te voorkomen dat de open dagen achteraf een bron blijken te zijn van coronabesmetting, organiseren we de open dagen dit jaar voor leerlingen in het schoolgebouw, voor ouders online. Dat we onze scholen niet kunnen presenteren zoals normaal, doet ons pijn. We doen ons uiterste best om de activiteiten zo goed en prettig mogelijk voor iedereen te organiseren. Iedere school geeft hier zelf invulling aan en communiceert hierover op de eigen website. Kijk hier dus regelmatig, ook vlak voordat een activiteit plaatsvindt. Informatie over de invulling van de online momenten volgt nog. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Kom sfeer proeven

Door tijdens de open dagen de sfeer te proeven in de school is eenvoudig te bepalen of een leerling zich thuis gaat voelen. Dat is belangrijk want een leerling brengt een aantal jaar aanzienlijk veel tijd in de school door. Waar de basisschool over het algemeen gekozen wordt door de ouders, gaat de keuze voor een middelbare school vaak in overleg met uw zoon en/of dochter. Bekijk hier alvast onze informatiefolder voor groep 8!

Data

  • Lesjesochtend groep 8 (SCOL-scholen): donderdag 19 november 2020 (geen inschrijving)
  • Lesmiddag voor groep 8: woensdag 9 december 2020, 14.00-16.00 uur (open inschrijving: schrijf je hier in!)
  • Open avond voor leerlingen groep 8 en ouders: vrijdag 15 januari 2021, 19.00-21.30 uur
  • Open middag voor leerlingen groep 8 en ouders: woensdag 27 januari 2021, 15.00-17.30 uur
  • Open lesmiddag voor groep 8 (als je bijvoorbeeld de open dag gemist hebt) : woensdag 3 februari 2021, 14.00-16.00 uur. Je kunt je hiervoor aanmelden door dit formulier in te vullen.

Open avond en open middag

Op vrijdag 15 januari 2021 en woensdag 27 januari kunt u onze school in bedrijf zien. Bij alle vakken kan uw zoon of dochter meedoen aan proeflesjes. Er wordt voorlichting gegeven over een aantal belangrijke aspecten van onze school. Verder zijn er zijn optredens in de aula en kunt u op verschillende plekken even wat drinken. Een zeer waardevolle kennismaking met onze school!

Extra open middag voor leerlingen van groep-8

Leerlingen die de open dag gemist hebben of leerlingen die twijfelen over hun schoolkeuze kunnen op 3 februari 2021 van 14.00-16.00 uur extra langskomen om sfeer te proeven en mini-lesjes te volgen. Graag uw zoon en/of dochter via de website aanmelden t/m 2 februari 2021: zie hiervoor dit formulier.

 

Hoe beleeft Pien een dag in de brugklas? En Pien: we zijn trots op je!