Kom (nu ook digitaal) onze sfeer proeven

Door tijdens open dagen de sfeer te proeven in de school is eenvoudig te bepalen of een leerling zich thuis gaat voelen. Dat is belangrijk want een leerling brengt een aantal jaar aanzienlijk veel tijd in de school door. Waar de basisschool over het algemeen gekozen wordt door de ouders, gaat de keuze voor een middelbare school vaak in overleg met uw zoon en/of dochter. Bekijk hier onze informatiefolder!

Ook hierin staat wat wij als school heel erg belangrijk vinden.

 

Actuele data

Hieronder bekijk je o.a. alvast een aantal vakken bij ons op school.

Go to:

→  De Burggravenlaan
→  Nederlands
→  Bewegingsonderwijs
→  Biologie
→  Engels
→  Geschiedenis
→  Wiskunde
→  Tekenen
→  Handvaardigheid
→  Natuurkunde
→  Scheikunde

→  Frans
→  Muziek
→  Het Infocenter
→  Loopbaanbegeleiding

Hoe beleeft Pien een dag in de brugklas? We zijn trots op je, Pien!

Extra maatregelen m.b.t. het coronavirus
Vanwege het coronavirus hebben we helaas te maken met extra regels van de overheid, die ook invloed hebben op de open dagen. Op het moment dat de folders werden gedrukt, waren deze nog niet bekend.

Om te voorkomen dat de open dagen achteraf een bron blijken te zijn van coronabesmetting, organiseren we de open dagen dit jaar voor leerlingen wellicht deels in het schoolgebouw, voor ouders online. Dat we onze scholen niet kunnen presenteren zoals normaal, doet ons pijn. We doen ons uiterste best om de activiteiten zo goed en prettig mogelijk voor iedereen te organiseren. Iedere school geeft hier zelf invulling aan en communiceert hierover op de eigen website. Kijk hier dus regelmatig, ook vlak voordat een activiteit plaatsvindt. Informatie over de invulling van de online momenten volgt nog. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Op dit moment zijn alle scholen in Nederland dicht. Dit heeft gevolgen voor de open dagen. Op 16 december hebben de schoolbesturen voor voortgezet onderwijs in de regio Leiden en de Duin- en Bollenstreek hierover een brief gestuurd naar alle basisscholen: brief voor ouders en verzorgers van leerlingen in groep 8.