Samenstelling ouderraad

De volgende ouders zijn lid van de ouderraad 2018-2019 van het Bonaventuracollege Burggravenlaan. Hieronder stellen zij zich kort voor:

Ronald Verbeek (voorzitter): onze oudste zoon komt sinds 2016 op het 'Bona Burg' en gaat dit jaar naar 4 havo. Zelf werk ik als directeur bij het CIO Platform Nederland, de vereniging voor Chief Information Officers/ICT directeuren van grote organisaties. Daar ben ik veel bezig met de grote technologische ontwikkelingen die bedrijven en andere organisaties op zich af zien komen en de impact daarvan op hun producten, diensten en medewerkers. Deze ontwikkelingen hebben ook gevolgen voor het onderwijs en dan vooral voor de leerlingen en hun toekomstperspectief. Als ouder wil ik graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de school, zodat die de leerlingen het beste kan faciliteren en motiveren naar hun toekomst!

Eric Hartkoorn is getrouwd en vader van twee dochters waarvan de oudste in schooljaar ('17/'18) is gestart op het Bonaventuracollege. Zelf ben ik biologiedocent en mentor op het Rijnlands Lyceum Sassenheim (mavo/havo/vwo). Ik ben lid geworden van de ouderraad omdat ik graag een bijdrage lever aan en kritisch meedenk met het Bonaventuracollege om het beste uit alle leerlingen te halen. Hierbij is een goede samenwerking tussen school en ouders/verzorgers volgens mij enorm belangrijk. Naast mijn gezin en werk houd ik erg van een spelletje, squashen of fietsen (in de sportschool of door de duinen).

Enkele ouders maken binnenkort kennis met de ouderraad.
 
Contact met de ouderraad?
Stuur een mail naar Ronald Verbeek

                                                                   

                                ronald_verbeek.png                 eric_hartkoorn.jpg

                                                 Ronald Verbeek                                                Eric Hartkoorn                       

De Burggravenlaan