Samenstelling ouderraad

De volgende ouders zijn lid van de ouderraad 2016-2017 van het Bonaventuracollege Burggravenlaan. Hieronder stellen zij zich kort voor:

Hein van Wijngaarden (voorzitter): woonachtig in Leiderdorp, getrouwd en drie dochters. Mijn jongste dochter zit in de brugklas van het Bonaventuracollege. Dagelijks werkzaam bij GGN als Key Accountmanager, daarnaast ben ik freelance docent op het gebied van Middle Management, Marketing & Sales. Ik ben sinds augustus 2010 lid van de Ouderraad (locatie Burggravenlaan) en ik verwacht een positief kritische en verfrissende sparring partner te zijn voor de locatiedirecteur en zijn MT. Mijn doelstelling is om als 'critical friend' te opereren voor de directie en de invloed van ouders te vergroten binnen de school.

Yvonne Bosman: mijn naam is Yvonne Bosman, getrouwd en moeder van drie kinderen (2 jongens en 1 meisje) vanaf dit schooljaar gaan zij alle drie naar het Bonaventuracollege Burggravenlaan. Na mijn aanmelding als klassenouder van 3 Havo volgde al snel mijn zitting in de Ouderraad. Ik hoop hiermee te bereiken dat de ouders van middelbare scholieren zich betrokken gaan voelen bij de school van hun kind en de communicatie tussen school en ouders zo optimaal mogelijk te laten zijn. In het dagelijks leven ben ik secretaresse op het Vertaalbureau van Siemens Nederland. Als hobby zijn wij veel met onze Lancia onderweg. In de vakanties brengen wij veel uren door in het Duitse Pfalzerwald!

Ronald Verbeek: onze oudste zoon heeft dit jaar in de brugklas van 'Bona Burg' zijn eerste ervaringen op de middelbare school opgedaan. Ook voor mijn vrouw en mijzelf een leerzame periode, want beide andere zoons zitten nog op de basisschool. Ik werk bij het CIO Platform Nederland, de beroepsvereniging voor Chief Information Officers/ICT directeuren van grote organisaties. Daar ben ik veel bezig met de grote technologische ontwikkelingen die bedrijven en andere organisaties op zich af zien komen en de impact daarvan op hun producten, diensten en medewerkers. Deze ontwikkelingen hebben ook gevolgen voor het onderwijs en dan vooral voor de leerlingen en hun toekomstperspectief. Als ouder wil ik graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de school, zodat die de leerlingen het beste kan faciliteren en motiveren naar hun toekomst!

                                                                             


 Hein van Wijngaarden       Yvonne Bosman       ronald_verbeek.png

 Hein van Wijngaarden            Yvonne Bosman                            Ronald Verbeek                                                         

De Burggravenlaan