Schoolkrant "DiFidanza"

Schoolkrant juni 2011

Van de schoolkrantredactie:

Als leerlingen er even "doorheen" zitten en toe zijn aan afleiding, wat ligt er dan in dozen in de oudbouw weer op ze te wachten?

Jawel, de DiFidanza! Natuurlijk hebben we het dan niet over Giovanni di Fidanza, de oude theoloog die beter bekend stond als meneer Bonaventura, maar over dè schoolkrant van de Burggravenlaan! Di Fidanza staat garant voor ruim 25 pagina’s leesplezier, met naast vaste rubrieken als: het invulverhaal, de horoscoop, de Flamingo en natuurlijk lerarencitaten, ook nog ruimte voor leuke recepten, columns, politiek en een leuke quiz...noem het maar op!

Zit je met een probleem? Geen probleem! Mail je probleem naar bonabglkrant@gmail.com t.a.v. Flamingo en wie weet vindt de Flamingo in de volgende editie wel een oplossing voor jouw probleem!

Met de snelgroeiende populariteit van de schoolkrant is het natuurlijk niet meer dan logisch dat ook ook Di Fidanza het World Wide Web social-media circuit in is gedoken, wacht dus niet langer en volg Difidanza op twitter: www.twitter.com/difidanza en weet altijd alles als eerste!

Heb je interesse in een plekje bij het redactieteam of wil je misschien zelfs volgend jaar die nieuwe hoofdredacteur worden? Of heb je vragen, suggesties, klachten of een leuk stukje geschreven dat je graag met de schoolkrant wil delen? Ook dan kun je terecht bij DiFidanza@gmail.com.

Hartelijke groeten,

de schoolkrantredactie.

Ben je misschien je oude schoolkrant kwijt of heb je hem nooit gehad? Dan kan je hier de vorige editie van de schoolkrant ook online teruglezen.

 Schoolkrant: wat staat er in?

 Heb je je wel eens afgevraagd waarom de schoolkrant eigenlijk DiFidanza heet? Hier vind je het antwoord!