De leerlingenraad en leerlingenstatuut

Het leerlingenstatuut is hier te vinden!

 

Naast o.a. de Leerlingenvereniging (LV), de schoolkrantredactie, de BonaSportCommissie, de Bona en Techniek-club (B&T) heeft de vestiging Burggravenlaan de Leerlingenraad: 
 

Wat is de Leerlingenraad?

De Leerlingenraad is opgericht voor de leerlingen van onze school. De Leerlingenraad bestaat uit een groepje leerlingen die o.a. eens in de drie weken vergadert met de directeur. De leerlingen van onze school kunnen de Leerlingenraad benaderen en laten weten wat ze anders willen of wat ze willen verbeteren aan onze school. De Leerlingenraad bespreekt dit in de vergadering en probeert voor alles een oplossing te vinden!

Heb je een mening? Laat die horen!

De Leerlingenraad is er om de mening van de scholieren te delen met het bestuur. Heb je een uitgesproken mening over iets binnen de school, laat deze dan horen! Wij bespreken in de vergadering alles wat medeleerlingen ons laten weten. Op deze manier kunnen wij de leerlingen goed vertegenwoordigen. Zo weet ook het bestuur hoe de dingen die zij uitvoeren bevallen onder de leerlingen.

Contact

Wil je iets laten weten? Dan kan je dat het beste doen door een mailtje te sturen naar ons e-mailadres LeerlingenraadBona@hotmail.com. Als je een mailtje stuurt wordt jouw idee zeker besproken in de vergadering. Je kunt ook een van de leden aanspreken.

Lid worden?

Als het jou leuk lijkt om bij de Leerlingenraad te komen ben je van harte welkom! Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze pagina op It’s Learning. Stuur dat in naar ons e-mailadres en wie weet zit jij wel bij de volgende vergadering!

Hartelijke groeten,

De Leerlingenraad.