Burggravenlaan

gymnasium, atheneum, havo, mavo

phpthumb generated thumbnailjpg

De bruisende Burggravenlaan: een breed onderwijsaanbod, een prettige sfeer, een veilige school met themaklassen, de jaarlijkse musical, Bona-on-Stage, de BonaMUN en nog veel meer activiteiten! Ontdek het in onze informatiefolder!

 

  onzeschool1.jpg     leerlingbegeleiding2.jpg      actviteiten1.jpg

De Burggravenlaan

De vestiging Burggravenlaan heeft van brugklas tot en met examenklas al het onderwijs onder één dak: gymnasium, atheneum, havo en mavo. De school bruist dankzij o.a. de vele activiteiten en themaklassen die we extra aanbieden.

Algemene contactgegevens vindt u hier.

Missie Burggravenlaan

De Burggravenlaan biedt aan leerlingen met ambitie de mogelijkheid om in een prachtig schoolgebouw aan de rand van het centrum van Leiden, een opleiding in de hogere leerwegen van het voortgezet onderwijs te volgen.

Wij richten ons op leerlingen van wie toetsresultaten en basisschooladviezen wijzen op een theoretische aanleg: gymnasium, atheneum, havo of mavo. Wij willen bereiken dat leerlingen gemotiveerd zijn en blijven voor (verder) leren, een brede ontwikkeling willen doormaken, niet alleen in de verschillende schoolvakken, maar ook op cultureel en maatschappelijk terrein. Een diploma mavo, havo of vwo behalen en goed voorbereid zijn op vervolgonderwijs in het WO, HBO of MBO.

Daarnaast zal de Burggravenlaan veel aandacht aan internationale uitwisseling, kunst en cultuur en sport besteden.
Betrokken, competente en flexibele leraren die als team samenwerken vormen de ruggengraat van de Burggravenlaan.

Samengevat: 'een wereldschool' die je in een veilige omgeving, waar je jezelf thuis voelt, goed voorbereid op een mogelijk internationale carrière. Kortom: ontmoet, leer, ervaar en ontdek "Bona maakt leren leuk!"

 

U kunt uiteraard de digitale schoolgids raadplegen voor meer informatie en de menu-items aan de linkerkant van deze pagina.

De Burggravenlaan