Burggravenlaan

gymnasium, atheneum, havo, mavo

yaganaworld sponsorkinderen

Agenda

Voor de jaaragenda: zie linksboven

ma 27 aug 2018 - vr 19 jul 2019

Foto's uit Gambia

Herken je de computers op de foto's? Precies! Vanuit de mediatheek van de Burggravenlaan via Yagana World gedoneerd aan Bakoteh, Lower en Upper school, in Gambia! Ook werd onze school nog extra bedankt in een krant in Gambia...

 Yagana World   YaganaWorld  

 Yagana World   Yagana World  

                                                          Yagana world


Post uit Gambia!

Vorige week kwam er een brief uit GambiaYagana World van Yagana World om nogmaals al onze brugklassers te bedanken voor hun inzet voor de sponsorkinderen in Gambia, tijdens (en na) de brugklasmarkt. Ook bijgevoegd enkele foto's van de zes gesponsorde kinderen: Tida, Fansainey, Mahmud, Brima, Lamin en Assan.

Hieronder enige fragmenten uit de brief:

"...in 2011 konden wij 5 nieuwe kinderen naar school laten gaan, waardoor het aantal gesponsorde kinderen in Gambia nu uitkomt op 40..."

"...alle kinderen hebben hun schoolbenodigdheden gekregen voor het nieuwe schoolseizoen, met een cadeautje. In november hebben alle kinderen een kledingpakket gekregen, waar we voor de moeders ook kleding bijgevoegd hebben."

"...op de Batokeh-school, waar 6 sponsorkinderen zitten, hebben we voor twee schoolvoetbalteams sportkleding gebracht, boeken voor de technische klassen en de bibliotheek en materiaal voor de school, waaronder 1000 pennen."

"...in het laatste regenseizoen is de 'school' zo erg in verval geraakt dat het te gevaarlijk was voor de kinderen en leraren om daar nog les te geven. Op de nieuwe school zijn we bezig om toiletten te bouwen en hebben daar stoeltjes en schoolmateriaal gebracht...de 3 huizen die we gebouwd hebben voor drie van onze sponsorkinderen zijn klaar en zij kunnen met een gerust hart het regenseizoen in, zonder dat het huis instort!"

Nogmaals hartelijk dank namens Yagana World!

 0604144117 001  0604144006 001  0604144032 001 1  0604144626 001           0604144100 001  0604144607 001 


Yagana World bedankt het Bona! 

Dankzij de gehouden brugklasmarkt met een spetterende opbrengst van maar liefst €3400,- kunnen ook de 7 gesponsorde kinderen in Makumbaya (Gambia) nu in totaal zes jaar onderwijs genieten met daarbij betere vooruitzichten op de toekomst! Deze kinderen komen uit arme gezinnen, die nauwelijks in hun eigen onderhoud kunnen voorzien, laat staan schoolgeld betalen. Dankzij alle Burggravenlaanbrugklassers nu dus wel! En ook het kinderweeshuis in Sri Lanka is verder geholpen dankzij de opbrengst van onze brugklasmarkt. Een erg fijne gedachte. Erg veel dank aan iedereen voor alle inzet! Klik hier! En onder aan deze pagina staat het fotoalbum.

yaganaworld bedankt het bona video

yaganaworld bedankt het bona website

 

Voor meer informatie en video over YaganaWorld, klik hier om naar de website van YaganaWorld te gaan!