Burggravenlaan

gymnasium, atheneum, havo, mavo

BonaBrugklas-ICT

Dag allemaal,

Vandaag ga je inloggen op onze digitale school: de ELO. Dit is een afkorting voor Elektronische LeerOmgeving. In de ELO plaatsen je docenten o.a. lesmateriaal: denk bijvoorbeeld aan clipjes, filmpjes, powerpoints, opdrachten en bestanden. Ook kan je aan je docent een bericht sturen als je een vraag hebt. Daarnaast ga je vandaag voor de eerste keer inloggen in Magister. Dit is het programma waarop je o.a. je cijfers kan inzien en (voorlopig ook) je huiswerk. Maar allereerst heb je ingelogd op de schoolcomputers (deze gegevens zijn ook je gegevens voor het wifi-netwerk). Als je dit kan lezen, is dat sowieso gelukt! 

Pak nu je blad met inloggegevens erbij...

1e kleine opdracht:

  • Log in de ELO. Hoe? Klik op de voorpagina van Burggravenlaan-website op de link ELO (in het rode vlak aan de bovenkant of de blauwe balk aan de linkerkant met N@tschool). Log nu in met je ELO-inloggegevens. Verander je wachtwoord in een goed te onthouden wachtwoord en noteer deze!

  • In de ELO zal je gedurende het jaar vakkenpagina's vinden (studieroutes) met daarin informatie vanuit de verschillende vakken. Ook je rooster en eventuele dagroosterwijzigingen vind je in de ELO. Check de ELO dus dagelijks!

  • Nu is jouw ELO nog wat leeg, maar: ga naar de studieroute BonaBrugklasICT en start deze! In deze studieroute ontdek je de volgende stap en opdracht....

Succes met de volgende opdracht in de ELO!

                                    mac or pc