Excursie Londen (mavo-4)

In het kader van internationalisering zijn de leerlingen van mavo-4 tijdens de afgelopen activiteitenweek in Londen geweest. Voor veel leerlingen was dit een behoorlijke belevenis. De leerlingen van mavo-4 hebben laten zien enorme doorzetters te zijn (er is ruim 80 km gelopen deze week). De leerlingen hebben genoten van deze week in Londen en hebben kennis gemaakt met deze wereldstad. Londen is een groot openlucht museum: kerstmarkten en de straten al helemaal versierd in kerstsfeer. De hoogtepunten waren een bezoek aan Chelsea FC, musical The Lion King en de kermis/kerstmarkt in Hyde Park. Ook hebben de leerlingen een bezoek gebracht aan cultuurorganisaties met een grote 'C' : British Museum, National Historic Museum, The Observatory en de '0-meridiaan' in Greenwich.

Enkele reacties van leerlingen: "Voor het eerst vond ik een museumbezoek leuk (National Historic Museum)!", "ik zal deze reis nooit vergeten", "ik wist niet dat ik zo veel kon lopen", "wat een grote en mooie winkels hebben ze hier" , "wij hadden de gezelligste kamer!"

Namens de begeleiders (Wieke, Kiki, Twan, Erik, Floris en Stefhan) : een leuke en leerzame excursie!« Terug naar het overzicht